Ingrediƫnten
- 225 g Pereg quinoa fusilli
- 4 el extra vierge olijfolie
- 80 g AH Excellent Schwarzwalder schinken (ham)
- 25 g verse bieslook
- 250 g cherrytomaten
- 450 g gesneden cantaloupe (meloen)
- 75 g waterkers
- 150 g feta (AH Biologisch)
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout beetgaar. Giet af in een vergiet, spoel onder koud stromend water en doe in een schaal.
- Verhit 1 el olie in een hapjespan en bak de ham op middelhoog vuur in 5 min. krokant. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Neem de ham uit de pan, laat het bakvet in de pan. Schep de ham door de pasta. Bak de tomaten in het achtergebleven bakvet op middelhoog vuur 4 min. tot ze poffen. Schep ze met de rest van de olie, 2/3e van de bieslook, de meloen en waterkers voorzichtig door de pasta. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verkruimel de feta over de pasta en verdeel de rest van de bieslook erover. Serveer direct.