Ci­troen­ta­gli­a­tel­le met zalm en gar­na­len

  • door

Ingrediënten, 2 personen

  • 250 g verse tagliatelle
  • 300 g broccoliroosjes (zak à 300 g)
  • 62½ g Hollandse garnalen (bakje)
  • 100 g zalmsnippers (bakje)
  • ¼ citroen
  • 62½ ml crème fraîche (bekertje)
  • 1 el zwarte olijven zonder pit (pot 240 g)
  • ½ el peterselie (zakje 30 g)

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccoliroosjes in water met een beetje zout in 5-7 min. beetgaar.
  2. Schep de garnalen en de zalmsnippers in een grote kom. Pers de citroen uit en roer het citroensap en de crème fraîche erdoor. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de hete pasta en de broccoli door de saus.
  3. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de olijven en de peterselie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *