Fris­se pas­ta­sa­la­de met fe­ta

Ingrediënten

  • 300 g farfalle
  • 150 g Gerookte kip
  • 20 g verse munt
  • 120 g Kalamata-olijven zonder pit (pot)
  • 150 g tzatzikisalade
  • 300 g frisse komkommermix rauwkost
  • 200 g Griekse feta

Bereiden

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken. Snijd de muntblaadjes fijn en de olijven doormidden. Snij de gerookte kip in stukjes.
  2. Meng de tzatziki door de pasta. Schep ook de rauwkost, munt, gerookte kip en olijven erdoor. Breng op smaak met peper. Verkruimel de feta erboven en bestrooi met de rest van de munt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *