Vis met bies­look

Ingrediënten, 4 personen 1 citroen (schoongeboend) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 2 eieren (gesplitst) 4 tilapiafilets ((zak 750 g, diepvries), ontdooid) 3 el olijfolie 2 el kappertjes ((potje 100 g), uitgelekt) Bereiden Rasp de gele schil van de citroen. Meng het rasp met de bieslook en peper… Lees verder »Vis met bies­look

Zomerse avocadosalade

Ingrediënten 4 middelgrote eieren 1 eetrijpe avocado 150 ml Arla biologische yoghurt 2 tl geraspte mierikswortel 400 g spinazie 70 g uitgebakken ontbijtspek Bereiden Kook de eieren 6½ min. zodat het eiwit gestold is en de dooier nog zacht. Laat schrikken en pel ze. Snijd de avocado overlangs… Lees verder »Zomerse avocadosalade

Frisse kipburger met avocado

  • door

  Ingrediënten 1 ui (gesnipperd) 300 g kipfilet 5 el olijfolie 1 citroen (schoongeboend) 4 kampioentjes (afbakbrood) 1 kropsla 1 avocado 1 komkommer (in plakjes)   Bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Maal de ui, kipfilet, 1 el olie, peper en zout in de keukenmachine tot… Lees verder »Frisse kipburger met avocado

Biefstuk Stroganov

  • door

Ingrediënten Stroganov, 4 personen 500 gram biefstuk in reepjes 3 eetlepels olie zout / peper 1 middelgrote ui 250 gram champignons 1 glas witte wijn of bouillon als je geen alcohol wilt gebruiken 1 rode paprika 200 ml slagroom of room culinair 1 theelepel mosterd 1 afgestreken eetlepel… Lees verder »Biefstuk Stroganov